041 796 367 info@lamuts.si

Real Estate

Izkušnje

Glede na to, da je področje davkov precej obsežno se za posamezna specifična področja povežemo z davčnimi svetovalci specialisti za določeno področje kot tudi z računovodskimi, finančnimi in pravnimi strokovnjaki, saj lahko le na podlagi timskega razmišljanja in sodelovanja našim strankam zagotovimo kvalitetno davčno svetovanje.

Sabina Lamut

Sabina Lamut je diplomirala leta 1997 na Ekonomsko – poslovni fakulteti v Mariboru na smeri podjetništvo s poudarkom na računovodstvu in reviziji.

Zaposlena je bila v privatni družbi, kjer je sprva opravljala računovodske storitve za družbo in druge stranke potem pa je nadaljevala z davčnim svetovanjem pravnim osebam, fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnost, zasebnikom in tudi fizičnim osebam in v določenem obdobju opravljala tudi storitve poslovodenja.

V mednarodni revizijski družbi Deloitte & Touche, je kot vodja računovodskega oddelka pridobila prve izkušnje tudi na mednarodnem področju. V letu 2015 se je zaposlila v družbi LamutS d.o.o.

Podiplomski študij je nadaljevala na Pravni fakulteti v Mariboru na smeri davčnega prava in je decembra 2013 uspešno opravila zagovor magistrske naloge in pridobila naziv MAGISTRICA ZNANOSTI s področja davčnega prava.

V letu 2009 je bila s strani Ministrstva za pravosodje po uspešno opravljenem izpitu in zaprisegi, imenovana za sodno izvedenko za področje Ekonomija – DAVKI. Kot sodna izvedenka sodeluje s sodišči z izdelavo izvedenskih mnenj (pisnih in ustnih, podanih na obravnavah) in hkrati z izdanimi izvedenskimi mnenji pomaga strankam pri reševanju njihovih problemov v izvensodnih poravnavah, kot tudi pri reševanju davčne problematike strank pri njihovem poslovanju

V juniju 2012 je uspešno opravila izpit za pridobitev licence davčne svetovalke pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije. Prav tako je pridobila licenco  Davčno svetovalne zbornice Slovenije  z dne  11. februarja 2020.  

Zaposlena je na delovnem mestu davčne svetovalke, v okviru katerega opravlja računovodsko in davčno svetovanje, ki vključuje  računovodsko in davčno optimiranje in na podlagi prejetega pooblastila v davčnih postopkih kot pooblaščenka zastopa stranke pred ustreznimi davčnimi organi. Poleg navedenega dela opravlja tudi storitve poslovodenja družbe.

Strokovne članke objavlja v reviji Davčno – finančna praksa ter v reviji Unikum ter pri pravi člankov in odgovorov, vodenja klepetalnic, spletnih in video seminarjev sodeluje tudi z založbo Verlag Dashofer. Kot predavateljica predava na Inštitutu za računovodstvo in pri založbi Verlag Dashofer v okviru certificiranega izobraževanja udeležencev.

Kot davčna svetovalka je prepoznavna tudi na mednarodnem področju, saj je registrirana v Evropskem registru davčnih svetovalcev (European Register of Tax Adviser – www.cfe-eutax.org/register) v okviru mednarodne organizacije CFE- Confédération Fiscale Européenne, v okviru katere deluje preko 180.000 davčnih svetovalcev.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Naslov

Lamuts d.o.o.
Ljubljanska cesta 5,
3000 Celje

Telefon

041 796 367

Enaslov

info@lamuts.si

Preverite aktualne seminarje

Bodite obveščeni o novih seminarjih 

S klikom na »pošlji« se strinjate s pogoji poslovanja in s pravilnikom o zasebnosti.