041 796 367 info@lamuts.si

Splošni pogoji uporabe spletne strani Lamuts.si

Z dostopom do spletnega mesta na spletnem naslovu Lamuts.si se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Če se ne strinjate s katerim od navedenih pogojev, se uporaba in dostop do tega spletnega mesta odsvetujeta. Gradivo na tem spletnem mestu je zaščiteno z veljavno zakonodajo o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah. 

Pridržujemo si pravico, da pogoje spletnega mesta občasno spremenimo brez predhodnega obvestila. Vsakič, ko želite uporabiti našo spletno stran, preverite te pogoje, da se prepričajte, da razumete pogoje, ki veljajo v danem trenutku. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da vas zavezuje takrat veljavna različica teh pogojev poslovanja. 

Informacije o organizaciji 

LamutS d.o.o.
Ljubljanska cesta 5,
3000 Celje

IBAN: SI56 0400 1004 9307 223 (NOVA KBM d.d., LAMUTS D.O.O.)
Matična številka: 5767172000
Davčna številka: 82661804

E-poštni naslov: info@lamuts.si

Uporaba gradiva spletne strani Lamuts.si

 Dovoljena sta uporaba in kopiranje gradiva, informacij s spletnega mesta Lamuts.si, vendar samo za osebno, nekomercialno rabo.

To je podelitev pravice uporabe gradiva in ne prenos lastninske pravice, zato v skladu s to licenco ni dovoljeno:

  • Spreminjati ali kopirati gradiva;
  • Uporabljati gradiv iz spletnega mesta za kakršne koli komercialne namene ali za kakršen koli javni prikaz (komercialni ali nekomercialni);
  • Odstranjevanje avtorskih ali drugih zaščitenih zapisov iz gradiva;
  • Prenašanje gradiva na drugo osebo ali objava gradiva na drugem strežniku ali spletni strani.

To dovoljenje uporabe gradiv na spletni strani Lamuts.si samodejno preneha veljati, če kršite katerega koli od navedenih pravil. Pravice do dostopa lahko kadarkoli ob kršitvi prepove Lamuts.si. Ob kršitvi pravil uporabe materialov je kršitelj dolžen uničiti vsa prenesena gradiva, ki so v lasti uporabnika, bodisi v elektronski ali tiskani obliki. 

Pravilnik zasebnosti in obdelovanje osebnih podatkov

Za informacije o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, si oglejte podrobnosti, navedene v pravilniku o zasebnosti, do katerega lahko dostopate na naslednji povezavi: Pravilnik o zasebnosti.

Varnost spletne strani Lamuts.si

Za varnost našega spletnega mesta ne jamčimo, vendar si razumno prizadevamo, da ga vzdržujemo v skladu s trenutnimi varnostnimi standardi.

Za sporočila, poslana prek interneta, ni mogoče zagotoviti popolne varnosti, saj so podvržena morebitnemu prestrezanju, izgubi ali morebitni spremembi. Nismo odgovorni zanje in vam ali komur koli drugemu ne odgovarjamo za kakršno koli izgubo v zvezi s katerim koli sporočilom, ki ste ga vi poslali nam ali mi vam preko naše spletne strani.

Posebej morate upoštevati, da komunikacija po e-pošti ni varna in v njej ne smete pošiljati občutljivih ali osebnih podatkov.

Kadar vam posredujemo podatke za prijavo, jih ne delite z nikomer drugim in vaša odgovornost je, da jih zaščitite. Če dostopate do našega spletnega mesta iz računalnika v skupni rabi (tj. tistega, ki ga ne uporabljate sami), je pomembno, da se odjavite s spletnega mesta, ko končate, sicer lahko drugi pridobijo dostop do vaših podatkov za prijavo in do vaših račun(ov). Imamo pravico, da kadar koli onemogočimo vse uporabniške podatke za prijavo ali geslo, ne glede na to, ali ste jih izbrali vi, ali pa smo jih dodelili mi, če po našem razumnem mnenju niste upoštevali katere koli določbe teh splošnih pogojev.

Če veste ali sumite, da kdo drug razen vas pozna vaše podatke za prijavo ali geslo, nas morate o tem takoj obvestiti po e-pošti na info@lamuts.si.

Ne jamčimo, da bo naše spletno mesto varno ali brez virusov. Za viruse ne odgovarjamo in jih ne smete vnesti ne posredno ne neposredno.

Odgovorni ste za konfiguracijo svoje informacijske tehnologije, računalniških programov in platforme za dostop do naše spletne strani. Uporabite svojo lastno programsko opremo za zaščito pred virusi.

Našega spletnega mesta ne smete zlorabljati z zavestnim uvajanjem virusov, trojanskih virusov, črvov drugega gradiva, ki je zlonamerno ali tehnološko škodljivo. Ne smete poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do našega spletnega mesta, strežnika, na katerem je shranjeno naše spletno mesto, ali katerega koli strežnika, računalnika ali baze podatkov, povezanih z našim spletnim mestom. S kršitvijo te določbe bi storili kaznivo dejanje v skladu z Zakonom o zlorabi. Vsako tako kršitev bomo prijavili ustreznim organom kazenskega pregona in s temi organi bomo sodelovali tako, da jim bomo razkrili vašo identiteto. V primeru takšne kršitve vaša pravica do uporabe našega spletnega mesta takoj preneha.

Odpoved odgovornosti 

Gradivo na spletni strani Lamuts.si je na voljo na podlagi načela: »Tako, kot je.«

Za informacije in gradiva na tej spletni strani ne jamčimo točnosti, zagotovljenih rezultatov ali zanesljivosti uporabe gradiv, ki so objavljena na spletni strani. Gradivo, ki je objavljeno na spletni strani Lamuts.si lahko vsebuje tehnične, tipografske, slovnične ali grafične napake. 

Vsebina naše spletne strani je namenjena samo splošnim informacijam. Informacije niso podane, kot nasvet, na katerega bi se morali zanesti. Preden sprejmete ali opustite kakršno koli dejanje na podlagi vsebine na naši spletni strani, se vam svetujemo pogovor s strokovnjakom.

Če se odločite za nakup storitve, navedene na tem spletnem mestu, se ne smete zanašati samo na informacije na našem spletnem mestu. Pozorno preberite Pogoje poslovanja v zvezi s storitvijo, ki jo nameravate kupiti. Te lahko dobite preko kontaktnega obrazca ali tako, da nam pišete. Kontaktne podatke najdete na povezavi »kontakt« na tem spletnem mestu.

Čeprav si razumno prizadevamo posodobiti informacije na naši spletni strani, ne dajemo nobenih izjav, jamstev ali zagotovil, izrecnih ali implicitnih, da je vsebina na naši spletni strani točna, popolna ali posodobljena.

Omejitev odgovornosti 

Lamuts.si ne odgovarja za kakršno koli škodo (vključno z, brez omejitev, škode zaradi izgube podatkov ali dobička ali zaradi prekinitve poslovanja), ki izhaja iz uporabe ali nezmožnosti uporabe gradiv na Lamuts.si spletnem mestu.
Lamuts.si ni pregledal vseh spletnih mest, povezanih z njegovim spletnim mestom, in ni odgovoren za gradiva katerega koli tako povezanega spletnega mesta. 

Vključitev katere koli povezave ne pomeni, da Lamuts.si podpira spletno mesto. Uporaba katerega koli tako povezanega spletnega mesta je na lastno odgovornost uporabnika. 

Prijava na seminarje organizacije LamutS d.o.o

Uporabnik spletnega mesta, ki potrdi svojo prijavo na seminar z uporabo podstrani: https://www.lamuts.si/prijava-seminar se s klikom na potrdi prijavo, strinja s splošnimi pogoji in pravilniku o zasebnosti, ki si ga lahko preberete na tej strani, ter na strani pravilnik o zasebnosti, na povezavi: https://www.lamuts.si/pravilnik-o-zasebnosti/. 

Podprti brskalniki

Naše spletno mesto je zasnovano tako, da deluje s trenutnimi različicami najbolj priljubljenih spletnih brskalnikov. Spletna stran morda ne bo pravilno prikazana, če uporabljate staro različico internetnega brskalnika. 

Pritožbe 

Pritožbe se vložijo po e-pošti. Pritožbeni postopek je zaupen. V interesu Lamuts.si je, da se vse pritožbe in pritožbe rešujejo sporazumno. 

 

Bodite obveščeni o novih seminarjih 

S klikom na »pošlji« se strinjate s pogoji poslovanja in s pravilnikom o zasebnosti.